Lokaler og booking

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus kan tilbyde lån/udlejning af lokaler af flere forskellige størrelser.

Du kan læse mere om de forskellige lokaler i menuen til venstre.

Sådan booker du et lokale
I Webbook-kalenderen kan du se, hvornår lokalerne er ledige samt oprette en bookinganmodning ved at klikke på det ønskede tidsrum og følge vejledningen. 

I vores Webbook-kalender kan du se, hvornår lokalerne er ledige

Har du spørgsmål til booking er du velkommen til at skrive en mail til skranken@favrskov.dk eller ringe på tlf.: 89 64 14 55. 
Din booking er først gældende, når du modtager en bekræftelse fra os.

Forplejning
Skafferiet leverer forplejning til lokalerne i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, men kaffe/te/vand kan købes. Du finder drikkevarer og prisliste i køkkenet i foyeren. Husk at udfylde afregningssedlen og lægge den i køkkenpostkassen efter arrangementet.

Det er tilladt at medbringe egen mad. Ved møder/arrangementer med min. 8 personer kan man bestille forplejning ved Skafferiet.

Se menu og priser fra Skafferiet

Kontakt Skafferiet på kontakt@skafferiet.dk eller tlf. 86 91 07 22

Lokaleleje
Se takster for lokaler i biblioteker og kulturhuse | Favrskov.dk. Taksterne er godkendt af byrådet. Folkeoplysende og lokale foreninger låner som udgangspunkt lokaler gratis.

Klargøring og oprydning af lokaler
Husets lokaler er brugerstyrede, dvs. du får udleveret nøgle og information af bibliotekets personale i den betjente åbningstid. Du stiller selv borde og stole mv. op og rydder efterfølgende op selv. 

Adgang til Hinnerup Bibliotek & Kulturhus
For at komme ind uden for Bibliotekets betjente åbningstid skal du være registreret bibliotekslånere i Favrskov Bibliotekerne. Du anvender sundhedskort og pinkode ved indlogning. 

Er du ikke oprettet som låner ved Favrskov Bibliotekerne, skal du møde fysisk op på et af Favrskov kommunes biblioteker i den betjente åbningstid og blive oprettet som selvbetjent låner.