Verden og verdens historie

Du kan sammenligne forskellige landes statistikker her, få oplysning hvis du skal flytte til et andet land, få mere at vide om amerikanske præsidenter, få rejsevejledning eller gå i dybden med Verdensmålene. Klik på billederne for at komme hen til websitet.

Formidling af ligheder og uligheder i det menneskelige samfund, via visuelle hjælpemidler. Brug af tal, kort, fakta og figurer. Udviklet af FN-forbundet i Norge

The Library of Congress er verdens største bibliotek. Millioner af bøger, optagelser, fotografier, aviser, kort og manuskripter. Største forskningsdel af den amerikanske Kongres.

God hjemmeside fra University of Virginia, som handler om det amerikanske præsidentembede, amerikansk politisk historie, taler og andet som kan bruges som kilder til studier.

Nordisk samarbejde kommer omkring flytning, studier, virksomheder o.a. i Norden. Statistik og fakta. Informationsfilm.

Opdaterede rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet.

Portalen er drevet af Verdens Bedste Nyheder og finansieret af Regeringen. Siden er en uafhængig redaktion, der bruger konstruktiv journalistik til at undersøge vejen mod Verdensmålene i Danmark. I Verdenstimen kan der vælges skoletrin, og opgaver der passer på bestemte verdensmål.