Natur og udeliv

Her finder du spændende indhold om ting i naturen, som for eksempel fugle, vandreture, shelterpladser og meget andet. Klik på billederne her under for at komme direkte til websitet.

Hvilken fugl er det? Det er nok det mest almindelige spørgsmål, hvis man kigger efter fugle i naturen eller hjemme i haven. Nu kan du få hjælp med den nye app DOFs fuglebog fra Dansk Ornitologisk Forening på din smartphone, endda helt gratis, oplyser DOF's medlemsblad, Fugle & Natur

Naturstyrelsen forvalter cirka 200.000 hektar statslige skove og naturområder, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturområder.

Naturmagasinet NaturGuide.dk er Danmarks største netmagasin med fokus på oplevelser i naturen, dyreliv og friluftsliv. Magasinet har til formål at inspirere til et aktivt udeliv og udbrede kendskabet til Danmarks natur, flora og fauna. Magasinet udgives af VisitNATURE - og er upolitisk.

Hvem kender ikke til at gå forbi en smuk blomst og tænke: ”Hvad er det mon for en plante?” Det hører jo trods alt til sjældenhederne, at man har en komplet planteflora med i sin inderlomme, når man færdes i naturen. Derfor er denne app en rigtig god hjælp, da den lynhurtigt er i stand til at give et bud på plantens navn.

På denne side er samlet det helt store overblik over de danske shelters, så du let og hurtigt kan finde en passende shelter, når du skal på tur rundt i landet.

I Favrskov Kommune kan du opleve den smukke natur gennem egnens mange vandreruter. Her får du adgang til et smukt og varieret landskab. Du kan opleve smukke brede ådale med græssende dyr og høje bakker med en vidunderlig udsigt over kuperet terræn.