Skriv opgave

Favrskov Bibliotekerne tilbyder dig mange gode databaser og links, som du kan bruge til din opgaveskrivning.

Du kan se den samlede liste over databaser og digitale tilbud her, eller listen specifikt til opgaveskrivning her. Vær opmærksom på, at du i nogle tilfælde skal bo i Favrskov Kommune for at kunne bruge de digitale tilbud.

På Favrskov Bibliotekerne har du mulighed for at bruge Book en Bibliotekar hvis du har brug for hjælp til din litteratursøgning. Du aftaler en halv times vejledning med bibliotekaren, hvor I sammen kan arbejde koncentreret omkring dit emne.

Er du i gang med opgaver i matematik, kan du finde god hjælp på Matlet.dk. Her er der tale om matematik i gymnasiet på A, B eller C niveau.

EMU er Danmarks læringsportal til dig som går i folkeskolens ældste klasser eller på gymnasiet. Du kan blandt andet læse mere om kildekritik, problemformulering eller få tips til konkrete opgaver, som eksempelvis SRP, SRO eller DHO.

Styr på kilder, opgaveskrivning og litteraturliste

Når du skriver opgave, er det vigtigt at have styr på de forskellige kilder, du har brugt. Du kan f.eks. se disse film på E-kurser.nu, om digitale kilder.

Skrivopgave.dk kan du få hjælp til forskellige dele af din opgave. Siden er til dig, der går i folkeskolens ældste klasser eller på en ungdomsuddannelse. Check f.eks. litteraturlisteautomaten ud.

På Hvadvilduvide.dk finder du også hjælp og tips til din opgaveskrivning. Siden henvender sig primært til dig, der går gymnasiet eller på en videregående uddannelse og har brug for hjælp til en større opgave. Du finder til blandt andet vejledning i synopsis, disposition, referencer, ophavsret og mundtlig fremlæggelse.

Kontakt os gerne her hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Har du brug for at se andre gode steder på nettet, kan du se dem her.