Miljø og forbrug

Hvad er dine rettigheder som forbruger, og hvordan står det til med miljøet? Det, og mange andre relaterede ting, kan du finde ud af på denne side. Klik på billederne for at komme hen til websitet.

Miljøstyrelsens mangfoldige side om dyr, natur og meget andet. Smukt sat op og meget brugervenlig.

På forbrug.dk kan forbrugerne hente gode råd til, hvad de skal være opmærksomme, når de handler. Forbrugerne kan også bruge portalen til at danne sig et overblik over deres rettigheder før og efter købet. Og de kan finde en guide til, hvordan de klager til Center for Klageløsning og andre relevante klageorganer.

Mijøtilstand

Miljøtilstand.dk viser miljøets tilstand og udvikling i Danmark på en række udvalgte områder. Det er en webportal drevet af Miljøstyrelsen, som giver opdateret information om miljøets tilstand til alle interesserede.

Det nationale plastikcenter har til formål at styrke samarbejde og viden om bæredygtig brug af plastik. Statistisk materiale til studie.

VIVE er en uafhængig statslig institution under Indenrigs- og Boligministeriet. Viden der bidrager til at udvikle velfærdssamfundet. Beskæftiger sig med socialområdet, sundhed, uddannelse og meget mere. Også adgang til webinarer.