Kunst og kultur

Kom omkring mange aspekter af kunstformerne. Det kan være billeder, litteratur, film og meget mere. Klik på billederne for at komme direkte til websitet.

Skriver om kunst og kultur - om scenekunst, litteratur, musik, billedkunst, film og meget mere. Varierer mellem dybdegående portrætartikler, anmeldelser, interviews, reportager, baggrundsartikler og billedserier.

Google’s initiativ ift. at udbrede kunst og kultur online. Det er et non-profit foretagende.

Webstedet henvender sig både til brugere, der søger oplysninger om danske kunstnere samt danske og udenlandske kunstværker på danske museer. Webstedet rummer Kunstindeks Danmark, som er det centrale register over kunstværker og kunstnere i danske statslige og statsanerkendte museers samlinger.

Aktuelle nyheder og udstillingslister fra Danmark og udlandet. Månedens portræt. Kunsthistorie om ismer og bevægelser. Over 4000 danske og internationale kunstnere. Links til museer, kunsthaller, gallerier og andet. Ordbog og kunstnerbiografier.

Metropolitan museet tilbyder 375.000 fotos i høj opløsning af open access kunstværker.

Viden og materiale om kunstværker indsamlet af danske konger og derefter den danske stat gennem århundreder. Information om værkerne i form af billeder, 3D modeller, forklarende tekster, lyd og video. Værkerne kan downloades til fri afbenyttelse i videst muligt omfang.