Bliv låner

Sådan bliver du registreret som bruger.

PERSONLIGT FREMMØDE PÅ BIBLIOTEKET
Medbring dit gule sundhedskort. Når du er blevet registreret som bruger, fungerer sundhedskortet fremover som lånerkort. Børn (0-16 år) og voksne, der ikke ønsker at bruge deres sundhedskort, kan få udleveret et separat lånerkort mod forevisning af sundhedskortet. 

OPRETTELSE MED NEMID
For at oprette dig skal du bruge dit NemID, og du skal være fyldt 18 år og have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster.
Opret dig med NemId her

FOR BØRN OG UNGE
Børn og unge under 18 år oprettes som låner ved personligt fremmøde på biblioteket sammen med en forælder/værge. Husk sundhedskort. Forælder/værge skal udfylde en værgeblanket. Dette kan gøres på to forskellige måder:
1.    Udfyld og send værgeblanketten digitalt med NemId via dette link 
2.    Hent og udfyld værgeblanketten personligt på Favrskov Bibliotekerne
Børn og unge (0-18 år) og voksne, der ikke ønsker at bruge deres sundhedskort, kan få udleveret et separat lånerkort mod forevisning af sundhedskortet. Det første kort er gratis. Erstatningskort koster 20 kr.

I bunden af siden kan du hente en indmeldelses- og værgeblanket for børn og unge under 18 år. Den kan du printe og udfylde som forælder/værge og barnet kan medbringe den på biblioteket sammen med sit sundhedskort.

BIBLIOTEKET PÅ NETTET
Når du er registreret som bruger, har du automatisk et login til vores hjemmeside. Du logger ind med dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og den pinkode på 4 cifre, du selv har valgt ved oprettelsen.

På hjemmesiden kan du følge med i, hvad du har lånt og reserveret, og du kan få et overblik over, hvornår hjemlånte materialer skal afleveres. Du kan også betale eventuelle gebyrer.

ÅBNE BIBLIOTEKER OG TRÅDLØST INTERNET
Dit lånerkort/sundhedskort og din pinkode giver dig også adgang til Det Åbne Bibliotek. Det betyder at du kan lukke dig ind på biblioteket ud over den betjente åbningstid. Læs mere om Åbne Biblioteker her. Og du kan oven i købet benytte bibliotekernes trådløse internet.

Læs mere om Favrskov Bibliotekernes øvrige tilbud her.