Bliv låner

Sådan bliver du registreret som bruger.

PERSONLIGT FREMMØDE PÅ BIBLIOTEKET
Medbring dit gule sundhedskort. Når du er blevet registreret som bruger, fungerer sundhedskortet fremover som lånerkort. Børn (0-16 år) og voksne, der ikke ønsker at bruge deres sundhedskort, kan få udleveret et separat lånerkort mod forevisning af sundhedskortet. På linket i bunden af billedet kan du hente en forældretilladelse for børn på 16 år og derunder for at give adgang  til det åbne bibliotek.

OPRETTELSE MED NEMID
For at oprette dig skal du bruge dit NemID, og du skal være fyldt 18 år og have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster.
Opret dig med NemId her


BIBLIOTEKET PÅ NETTET
Når du er registreret som bruger, har du automatisk et login til vores hjemmeside. Du logger ind med dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og den pinkode på 4 cifre, du selv har valgt ved oprettelsen.

På hjemmesiden kan du følge med i, hvad du har lånt og reserveret, og du kan få et overblik over, hvornår hjemlånte materialer skal afleveres. Du kan også betale eventuelle gebyrer.

ÅBNE BIBLIOTEKER OG TRÅDLØST INTERNET
Dit lånerkort/sundhedskort og din pinkode giver dig også adgang til Det Åbne Bibliotek. Det betyder at du kan lukke dig ind på biblioteket ud over den betjente åbningstid. Læs mere om Åbne Biblioteker her. Og du kan oven i købet benytte bibliotekernes trådløse internet.

Læs mere om Favrskov Bibliotekernes øvrige tilbud her.