Åbent værksted og udstilling i Hadsten

I weekenden d. 13-14. april er det igen muligt at besøge en række kunstnere i Favrskov i deres værksteder– i år kan man som noget nyt møde fire medlemmer af Kunstnere i Favrskov i Hadsten Kulturhus Sløjfen.

Billedkunstnerne Karsten Porsmølle, Britt Engamo og Puk Sindberg samt fotograf Lis Roger flytter for en weekend deres værksteder til mødelokalerne på 1. sal i Sløjfen, hvor alle interesserede kan se dem arbejde fra kl. 11-17 både lørdag og søndag. 

Derudover udstiller de fire kunstnere i kulturhuset fra d. 12. april til d. 15. maj.

I weekenden d. 13.-14. april afholder Kunstnere i Favrskov den årlige udstilling i galleriet på Kollerup gods.

 

Om de fire kunstnere:
Karsten Porsmose Møller, maleri - akryl på lærred
Karsten arbejder med forskellige teknikker i flere lag for at opnå en unik struktur. Den særlige udviklingsproces af værkerne giver dem et specielt udtryk og en dybde som vækker nysgerrigheden.

Lis Roger, fotografering. “PHOTOART eller FINE ART PHOTOGRAPHY”
Lis bruger kameraet som sit kreative og kunstneriske udtryksmiddel. Hun er vokset op med kunst, og har altid haft stor interesse for kunst.

Britt Engamo, akvarelmaler
Motiverne til Akvarellerne hentes i naturen; Blomster, bjerge, fjord, fugle og huse. Britt arbejder med forskellige akvarelteknikker.

Puk Sindberg, maleri
Akryl, akvarel og pastel. Motivet og inspirationen finder hun ofte i naturen, og det er legen og samspillet med farverne der driver værket.