Stillingsopslag: Kulturmedarbejder

21.11.23
Da en af vores gode kolleger går på pension søger vi med lys og lygte efter en kulturmedarbejder med kompetencer indenfor bl.a. brugerinddragelse, kunst, nye fællesskaber og arrangementer.

 

I Favrskov arbejder vi for, at vores biblioteker og kulturhuse er et værdifuldt og naturligt omdrejningspunkt i borgernes hverdag, hvor fællesskaber blomstrer, og hvor borgerne bliver klogere på både dem selv og den verden de er en del af – både lokalt og globalt.

Vores huse skal invitere til helstøbte kulturelle og kunstneriske oplevelser, man ikke nødvendigvis kan opleve andre steder. Arrangementer, som publikum kan tage aktiv del i enten som publikum eller som arrangør. Vores program varierer over koncerter, foredrag, teater, debatarrangementer, kunstudstillinger og kreative workshops for alle aldre.

Vi er nu på jagt efter en ny kollega, der motiveres af at arbejde i dette felt – omkring brugerinddragelse, kunst, nye fællesskaber, arrangementer og som har et æstetisk greb.

Så har du stærke kompetencer inden for udvikling og formidling af kunst og kultur i en kommunal kontekst? Er du en effektiv haj med erfaring i afvikling af arrangementer? Er du optaget af at gøre en forskel i borgernes hverdag? Ved du, hvad der skal til for at skabe nye fællesskaber? Og har du erfaring med at arbejde i et biblioteksudlån? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en ny kollega med alle biblioteker og kulturhuse i Favrskov som din arbejdsplads, men med Hadsten og Hinnerup Bibliotek & Kulturhuse som baser.

Dine primære opgaver

  • Formidlingsvagter og opgaver i bibliotekets udlån; herunder borgerservice.
  • Deltage i praktiske opgaver i bibliotek og kulturhus; selvstændigt eller i fællesskab med kolleger, da vi er små afdelinger og fælles om den samlede opgaveløsning.
  • Udvikling og afvikling af projekter, arrangementer og andre aktiviteter.
  • Fundraising i forbindelse med kunstneriske projekter.
  • Procesfacilitering for og med borgere / forskellige former for netværk og brugerinddragelse.
  • Arbejde projektorienteret og indgå i tværgående samarbejdsrelationer.

Læs hele stillingsopslaget og send din ansøgning: Kulturmedarbejder til Favrskov Bibliotekerne - Ledig stilling (signatur.dk)

Der er ansøgningsfrist 7. dec. 2023.