Nyt efterårsprogram fra Favrskov Bibliotekerne er fyldt med sang og fællesskab

07.08.23
Efterårets sæsonprogram er nu klar og det bugner med spændende oplevelser for store og små. Du kan hente dit eksemplar på dit lokale bibliotek fra d. 7. august eller online på favrskovbib.dk.

Så er det igen tid til at Favrskov Biblioteker og Kulturhuse disker op med et nyt efterårsprogram, og det er en ren buffet af dejlige oplevelser for både de største og de mindste. Man kan glæde sig til koncerter, foredrag, børneteater, korarrangementer, kunstudstillinger og krea-aktiviteter. Der er noget for enhver smag.

I det her efterår fokuserer vi på at styrke det lokale tilhørsforhold mellem kulturhuse og borgere. Og hvor mødes man bedre end over et godt måltid mad? Derfor inviterer vi i efteråret som noget nyt til fællesspisning forud for udvalgte koncerter og foredrag. Målet er at kulturhusene skal matche de gode gamle dyder fra forsamlingshuset, hvor man over fællesspisninger møder nye mennesker, som man måske ikke ellers ville have mødt. Kulturhusene skal være lokale samlingspunkter, der både er hyggelige, hjemlige og inspirerende rum for fællesskab.

Fokus på sang og fællesskab

Endnu en nyhed er, at Favrskov Kommune er blevet udnævnt til ’sangkraft kommune’ og det kan ses i programmet, hvor flere nye fællessangs- og korarrangementer er dukket op. D. 30 august kan I bl.a. komme til en stor fællessangskoncert med Katrine Muff i Ulstrup. Målet er at give endnu flere glæden ved at synge og udfolde og understøtte det lokale kormiljø. ’Når vi synger sammen, hører vi sammen’ er sloganet for initiativet, og Favrskov Biblioteker og Kulturhuse håber gennem fællessang at være med til at skabe bånd og samhørighed på tværs af køn, etnicitet, alder og sociale lag. Og arrangementerne er selvfølgelig både for de rutinerede og for dem, der er helt nye udi at synge sammen med andre.

Derudover kan man glæde sig til alle de andre spændende arrangementer. Bl.a. foredrag med folk som Glenn Bech, Niels Krause-Kjær og Lærke Kløvedal, koncerter med Sko/Torp, Soleima og Miriam Mandipira. Der er selvfølgelig også noget for de mindste i familien med hyggelige efterårsaktiviteter, halloween uhygge, krea-workshops og juleteater.

Se hele programmet her eller gå på opdagelse i fanen "arrangementer" i den øverste menu. Her kan du også bestille billetter eller du kan besøge dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.