Favrskov Biblioteker & Kulturhuse inviterer til et forår i fællesskabet og bæredygtighedens tegn

05.01.24
Vores forårsprogram er netop udkommet, og det er spækket med skønne og inspirerende oplevelser med et særligt fokus på fællesskab og bæredygtighed.

Igen kan vi stolt præsentere et forårsprogram, der er fyldt med inspirerende foredrag, festlige koncerter, sjove børnearrangementer og en hel masse andet.

Se hele programmet (pdf)

Masser af fællesskab

Favrskov Biblioteker & Kulturhuse har en ambition om at være moderne forsamlingshuse. Huse, hvor man kan blive klogere på både det lokale og på den verden vi er en del af – og meget gerne over et godt måltid mad. Derfor præsenterer vi også en ny type arrangement i år kaldet Fællesskaber på fad. En slags højskoleaften, hvor vi mødes om et dejligt fælles måltid mad, synger en sang og oplever et indslag af den ene eller anden karakter. Derudover fortsættes initiativet med fællesspisninger før de større arrangementer.

Dette forår kan I bl.a. glæde jer til at opleve koncerter med Alex Vargas, Carl Emil Petersen, Marie Frank, Alberte og Thorbjørn Risager og foredrag med spændende folk som Kim Blæsbjerg, Christine Felthaus, Mathilde Walter Clark og Anja Lovén.

Fokus på bæredygtighed

Også på bibliotekerne bliver der i foråret sat fokus på bæredygtighed i flere forskellige former. Uge 16 og 17 er Klimauger i Favrskov Kommune og uge 17 er også bibliotekernes verdensmålsuge. Derfor sætter vi i disse uger ekstra meget fokus på bæredygtighed. Det sker bl.a. med en stor Klimahandlingens dag i Sløjfen d. 20. april, hvor bibliotekerne sammen med en masse andre lokale aktører sætter fokus på, hvad vi selv kan gøre. Der afholdes også to Klimahandlings-optaktsdage i Hammel og Hinnerup.

I kan bl.a. også glæde jer til at opleve meteorolog Nina Bendixen fortælle om klimaforandringer og Frank Erichsen, tidligere kendt som Bonderøven, fortælle om, hvordan vi kan give naturen pladsen tilbage.

Alt det for de mindste

De yngste medlemmer af familien er ikke blevet glemt dette forår. Allerede her i januar er der spiseteater for de mindste på programmet, hvor I kan opleve Randers Teaters forestilling Hattemågen og få et dejligt måltid mad. Derudover gentages sidste års succes med børnekulturfestivalen SKRÅL, der i år afholdes i Hadsten d. 21.-22. juni. I kan også glæde jer til Katrine Bille Show og ikke mindst en masse hyggelige kreative workshops.

Køb jeres billetter på favrskovbib.dk/arrangementer. Det fysiske program kan afhentes gratis på dit lokale bibliotek.

Filer