Biblioteker og kulturhuse er lukkede til og med 5. april

25.02.21
Favrskov Biblioteker & Kulturhuse er lukkede til og med 5. april 2021. Vi opdaterer løbende denne nyhed med nye informationer.

Vi bestræber os på at svare på alle de spørgsmål, der opstår, og håber, at I vil være tålmodige med os. Vi opdaterer løbende.

Hvad med de bøger, der har afleveringsfrist, imens I har lukket?

Alle afleveringsfrister forlænges, indtil vi åbner igen, og du bliver ikke pålagt gebyr, selv om den oprindelige afleveringsdato overskrides - dette gælder også materialer fra biblioteker andre steder i landet. Du må gerne aflevere, når du kan, så andre kan få glæde af bogen.

Hvad med reservationer?

Du kan nu reservere bøger og andre materialer via hjemmesiden eller appen - læs mere i denne nyhed. Når du reserverer bøger, udlåner og pakker vi til dig og sender dig en mail, når du kan hente. Du kan hente i vores begrænsede åbningstid mandag, onsdag og fredag kl. 15-17 (Hinnerup, Hammel og Hadsten) og mandag og fredag kl. 15-17 (Ulstrup). Der er også åbent for reserveringer i bibliotek.dk.

Kan jeg aflevere bøger?

Du kan aflevere bøger og andre materialer i bestemte tidsrum - læs mere i denne nyhed. Det er frivilligt, om du vil aflevere nu, og du bliver fortsat ikke pålagt gebyrer, selvom du venter med at aflevere. Du må gerne aflevere, når du kan, så andre kan få glæde af bogen. Når bibliotekerne genåbner, vil der være en periode, hvor du kan aflevere.

Hvor henter jeg batterier til høreapparater?

Batterier kan hentes på dit lokale apotek.

Kan jeg få hjælp til borgerservice?

Hvis du har brug for hjælp til borgerserviceopgaver, kan du kontakte Borgerservicecentret, Skovvej 20 i Hinnerup. Du kan få hjælp til bl.a. NemID, hvis du bestiller tid via deres hjemmeside. Læs mere om tidsbestilling og kontaktoplysninger til Borgerservice her.

Kan jeg booke lokaler?

Alle lokalebookinger aflyses i perioden indtil 5. april 2021. Du er velkommen til at forespørge på booking af lokaler efter d. 5. april - med forbehold for at nedlukningen forlænges.

Hvad med arrangementer?

Nogle arrangementer er vi desværre nødt til at aflyse - andre forsøger vi at flytte til en anden dato. Hold øje med vores hjemmeside. I tilfælde af aflysning refunderes købte billetter - vi orienterer nærmere.

Hvordan finder jeg ud af, hvornår I åbner igen?

Vi informerer løbende på favrskovbib.dk, i appen Biblioteket og på vores facebookside Favrskov Bibliotekerne.

Hvad skal jeg gøre, når jeg løber tør for læsestof?

Du kan reservere nye bøger og andre materialer via hjemmesiden eller appen Biblioteket eller bestille en læsepose med blandet læsestof. Læs mere om reservationer og læseposer i nyheden her.

Det digitale bibliotek har altid åbent - bl.a. eReolen, RB Digital og Filmstriben, hvor du kan låne e-bøger, lydbøger, podcast, tidsskrifter og film døgnet rundt. Læs mere under menuen 'Digitale tilbud'.

Kan jeg kontakte mit bibliotek?

Ja, send en mail eller ring til dit bibliotek, vi er klar til at hjælpe. Bibliotekernes telefoner er åbne alle hverdage kl. 10-15.

Måske er du studerende, forsker eller underviser og har brug for vejledning eller bestilling af materialer? Eller har du brug for inspiration til læsning eller hjælp til digitale tjenester?  Vi svarer også gerne på praktiske spørgsmål vedrørende lån, aflevering og gebyrer.

Kontaktoplysninger:
Hinnerup Bibliotek: hinnerupbibliotek@favrskov.dk - 8964 1455
Hadsten Bibliotek: hadstenbibliotek@favrskov.dk - 8964 1580
Hammel Bibliotek: hammelbibliotek@favrskov.dk - 8964 1514
Ulstrup Bibliotek: ulstrupbibliotek@favrskov.dk - 8964 1514

 

Opdateres...