Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
350 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Sommerfest i Sløjfen

21.06.24
Sommermad og samba - tag naboen under armen og byd sommeren velkommen!

Skafferiet tænder op for grillen og serverer dansk sommergrønt mens Trubaduren & hans Rockband sørger for stemningsfuld og dansabel musik.
Trubaduren & hans Rockband er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve og det jyske frihedsideal, der i daglig tale eksempelvis forbindes med det privilegium det er, at have en baghave! Trubadurens tekster vækker begejstring hos unge som gamle og deres karismaritiske live-optrædender har givet dem status som hele Aarhus' yndlingshusorkester nr. 1! De har gennem årene spillet en lang række forskellige koncerter på alt fra hipster festivaler og bryggerier til husbåde, sølvbryllupper samt regulære spillesteder i hele landet.

Trubaduren & hans Rockband er:
Tobias Stjernholm - Sang, mundharmonika, trompet
Rasmus Bak Christiansen - Guitar
Rune Kragh - Harmonika, Orgel
Jonas Kardyb - Trommer, Percussion
Jeppe Abildgaard - Bas

Prisen er inkl. velkomstdrink, en menu af forskellige økologiske hapsere på delefade med vægt på det grønne, men også med både fisk og kød – og med en sød ting til afslutning, samt koncert med Trubaduren & hans Rockband.