Musik og teater

Bobo Moreno & The Soul Shakers

Bobo Moreno og band
Kom til en aften med indlevelse og dybfølt soul
Tid
19:30 - 21:30
Pris
Forsalg: 225 kr.
Entré: 250 kr.
Ung (under 22 år): 200 kr.
Bibliotek
Hadsten Bibliotek
Adresse

Evald Tangs Alle 45
8370 Hadsten
Danmark

Bobo Moreno er en af de få danske sangere, der fuldstændig ubesværet bevæger sig i genrer som pop, rock, jazz og soul. Til denne koncert er det soulmusikken, der er omdrejningspunktet når de fire musikere, der udgør Bobo Moreno & The Soul Shakers, indtager scenen i Sløjfen.

Bobo Morenos alsidighed, hans evne til at begejstre et publikum og seriøse tilgang til musikken, uanset genre, har bragt ham vidt omkring. Siden sit gennembrud i 1980’erne, har han været en af landets mest populære sangere, og det er ofte ham, der er blevet ringet efter til de store TV-shows og andre events. Han har indspillet og arbejdet med mange store, danske og internationale musiknavne som f.eks. Sanne Salomonsen, Hanne Boel, D-A-D, Safri Duo, Birthe Kjær og The Memphis Boys (Elvis Presleys backing group) og i jazzens verden med DR Bigband, Ole Kock Hansen og Bo Stief, Ernie Wilkins Almost Big Band, Klüver’s Big Band, Tivoli’s Big Band og Ib Glindemann’s Orkester.

 

De øvrige musikere er:

Kjeld Lauritsen, som er en af de bedste danske hammondorganister. Han udnytter instrumentet fuldt ud og er kendt og elsket for sit groove og sine legesyge improvisationer.

Uffe Steen er en elsket guitarist og som kapelmesteren, spiller han lige kompetent og lige godt tilpas, hvad enten han spiller blues, jazz, rock eller soul. Uffe Steen har tidligere modtaget den prestigefyldte Ben Webster pris.

Esben Bach er manden bag trommerne. Han er en af de travleste musikere på den danske blues-, jazz- og rockscene. Utallige bands har haft glæde af hans groovy trommespil, og hans eminente teknik og store kendskab til forskellige stilarter gør ham til det ideelle valg til denne gruppe.

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter.

 

Fællesspisning

Det er muligt at deltage i fællesspisning kl. 18 i Spisestuen. Ønsker I en plads ved langbordet, bookes og betales denne via Skafferiet eller her