Musik og teater

Pernille Rosendahl og Dorthe Gerlach

Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl
It’s amore! For både dem og os, når Pernille Rosendahl og Dorthe Gerlach går på scenen i InSide. To af landets største stemmer gennem lige så mange årtier har for en stund forenet deres forskellige men uomtvistelige talenter i et akustisk ”søster-eventyr”. Det bliver en helt særlig oplevelse, når Gerlach & Rosendahl har nye historier at fortælle, egne sange som skal fortolkes som aldrig før og nye musikalske stier at betræde.
Tid
19:30 - 21:00
Pris
Forsalg: 395 kr.
Entré: 420 kr.
Ung (under 22): 345 kr.
Bibliotek
Hammel Bibliotek
Adresse

Dalvej 1
8450 Hammel
Danmark

”Det her er virkelig et con amore-projekt – et krydsbefrugtet samarbejde, som er opstået på baggrund af vores møde i musik, fælles kreativitet og skabertrang. Men først og fremmest er det et venskab, der bare er eksplosivt sjovt og ukompliceret. Som to søstre, stikker vi af fra alt det fornuftige og så må vi se, hvor musikken og venskabet tager os hen sammen denne gang,” fortæller Pernille Rosendahl.

De brød begge igennem i 00’erne. Den ene i front for et af de mest farverige og markante rockbands, Swan Lee, mens den anden tryllebandt danskerne med anmelderrost country-pop med duoen Hush. Og nærmest simultant debuterede Gerlach og Rosendahl også med egne sange, da de i midten af 10’erne udgav hver sit stærke soloalbum. De har begge medvirket med stor succes i musikprogrammet, Toppen af Poppen, mens de for alvor fandt hinanden på tour med Danmarks Underholdningsorkester.
”Jeg har altid haft enorm respekt for Pernilles ukuelige drive og idérighed. Og altid elsket hendes stemme – selv da hun hapsede prisen som ”Årets Danske Sangerinde” for snuden af mig ved Danish Music Awards i tidernes morgen. Men jeg ser tilbage og smiler. For nu står vi her, så mange år senere, klar til at omfavne hinandens univers. Det glæder jeg mig til, for der sker nemlig noget fedt, når vi damer har hinandens ryg, og jeg er pavestolt over, at skulle synge sammen med Pernille,” fortæller Dorthe Gerlach.

 

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter.

Der bliver mulighed for fællesspisning kl. 18 – mere info og salgslink senere.