Velkommen til vores nye hjemmeside

I de seneste måneder har vi gået og puslet med et lille projekt - en ny hjemmeside. Det er den, du er på nu. Her kan du læse lidt om, hvad det betyder for dig.

Af Lærke Maria Nielsen

Tags

Nyheder

Nyt design

Ved første øjekast er det nok vores nye klæder, du lægger mærke til. Vores design er blevet ændret, og vi har rykket lidt rundt på vores indhold.

Skulle du have svært ved at finde, det du søger, så tag endelig fat i os. Vi hjælper meget gerne.

Barn og voksen sidder med tablet

Interesseperiode

Måske har du reserveret en bog eller andet, du kun er interesseret i at modtage inden en vis dato.

På den nye hjemmeside kan du ændre interesseperiode på den enkelte reservering – ikke via brugerprofilen som i dag.

Du modtager ikke en reservering hurtigere ved at ændre interesseperioden. Hvis perioden udløber, forsvinder din reservering – præcis som i dag.

 

Huskeliste

På den nye hjemmeside bliver det lettere at finde din huskeliste med materialer, du har ”sat hjerte ved”.

På forsiden af hjemmesiden kan du gå til din huskeliste ved at klikke på hjerte-ikonet i øverste højre hjørne – når du er logget ind.

Huskelisten samles og opdateres på tværs af forskellige bibliotekers hjemmesider – hvis du nu er låner i flere kommuner – og i appen Biblioteket. 

På den måde har du altid din fulde huskeliste ved hånden.

 

Forbedret søgefunktion

En af de gode ændringer for dig som bruger af vores side er en ny og forbedret søgefunktion.  Her betyder det ikke (helt) så meget, hvis du får stavet et navn lidt forkert, når du leder efter en bog. Søgefunktionen skulle gerne kunne regne ud, hvad du mener alligevel.

 

Work in progress

Som med så meget andet, er arbejdet med hjemmesiden ikke noget, der bare bliver færdigt. Vi arbejder hele tiden på, at gøre den bedre, så den både er overskuelig og du kan finde lige netop det, du har behov for.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis der er noget, du synes, vi kunne gøre bedre.