TEMA - Sigurd Barrett

20.05.19
I anledning af Sigurd Barretts besøg på Hadsten Bibliotek d. 25. maj, har Mie fra Hammel Bibliotek fundet noget god inspiration om Sigurd.

SIGURDS BØRNESHOW
CD Lørdag den 25. maj får Hadsten Bibliotek besøg af en af Danmarks mest kendte og flittigste børneentertainere. Sigurd Barrett fik sit store gennembrud med TV-serien ’Sigurds Bjørnetime’, hvor han var i selskab med tøjdukken Bjørn med den ternede sixpence – ham som hverken var en bamse eller en hund, men en bjørn! Sange herfra kan selvfølgelig findes på denne CD med Sigurds største hits. Han har desuden gjort et stort arbejde for at formidle den klassiske musik til børn med sine udsendelser med Sigurd og Symfoniorkestret.
Greatest hits. Af Sigurd Barrett.

DANMARKSHISTORIEN
FAGBOG Med sine formidlinger af danmarkshistorien for børn opnåede Sigurd den sjældne ære at komme på finansloven. De to bind begynder i istiden for 128.000 år siden og slutter lidt ude i fremtiden. Undervejs ligger en masse fantastiske historiske fortællinger og røverhistorier og lurer. 
Det er en spændende og sjov dannelsesrejse for såvel børn som deres voksne at gå ombord i Sigurds danmarkshistorie. Bøgerne suppleres af en dobbelt-cd med 42 nye sange. Sangene tager udgangspunkt i bøgernes 40 kapitler med tidsperioder og inddrager tidernes forskellige instrumenter.
Sigurd fortæller Danmarkshistorie, bd. 1-2. Af Sigurd Barrett

EVENTYRFORTÆLLING
BØRNEBOG Efter at have formidlet såvel den græske som den nordiske mytologi for børn har Sigurd Barrett som det seneste projekt kastet sig over H. C. Andersens eventyr. Sigurd genfortæller både kendte og ukendte H.C. Andersen eventyr på sin helt egen måde, og efter hver historie følger hans kommentar om hvorfor han kan lide eventyret og om hvad Andersen mon ville med det eventyr. Resultatet er to meget flotte bøger, skrevet i Sigurds genkendelige tone med masser af humor og med fine illustrationer.
Sigurd fortæller H. C. Andersens eventyr, bd. 1-2. Af Sigurd Barrett.

Denne uges anbefalinger er skrevet af Mie Henriksen, Hammel Bibliotek. Du kan finde mere inspiration på www.favrskovbib.dk
 

Materialer