Sommerskoler 2020

Sommerskoler for børn

03.04.20
Biblioteker og kulturskoler i Favrskov kigger frem mod sommeren med en vifte af gode kulturtilbud i sommerferien.

Har man en cirkusartist, en rockstjerne eller en forfatter i maven – så er der sjove og spændende sommerskoler i sigte for børn mellem 7 og 16 år. Favrskov Bibliotekerne er klar med en digital folder, der giver overblik over de mange tilbud til sommerferiens første og to sidste uger, hvor den fælles familieferie måske er brugt op.

Der er tilbud fra bibliotekerne, billedskolerne og musikskolen i folderen, der tilbyder kreative eller kropslige udfoldelser under ledelse af kyndige voksne. Der bliver mulighed for at spille, male, sysle, skrive, gå på opdagelse i naturen eller at lave gøgl eller musik. Kort sagt – blive dygtige og fordybe sig samtidig med at man har det sjovt og lærer nye venner at kende. Tilbuddene fordeler sig mellem Hadsten, Hinnerup, Hammel og Ulstrup. Og der er Summer Music Camp, Natur og Udeliv, Perlemagi og Forfatterskole og meget mere at glæde sig til.

Klik her og læs folderen med sommerskoler 2020

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig aktiviteterne på favrskovbib.dk eller de andre steder, der er nævnt i folderen.