Foto af to personer der går tur

Snakken går

24.03.21
Kickstart samtalen og gå en tur sammen – om I kender hinanden eller ej. Hent 'Snakken går'-samtalekort i artiklen her eller på dit bibliotek.

Snak om rejseliv, om barndom eller om den by, du bor i. På ”Snakken går”-kortene er der otte spørgsmål, der kickstarter en god snak og meningsudveksling om emner, vi alle kan forholde os til. Som bonus er der på bagsiden af kortet inspiration til godt læsestof om emnet, hvis man har lyst til mere, når man er hjemme igen.

Kontakt dit lokale bibliotek, hvis du har lyst til at gå en tur med én du ikke kender og få starthjælp til en god snak på turen. Send en mail til favrskovbibliotekerne@favrskov.dk og skriv hvor og hvornår du har lyst til en gåtur, hvis du er frisk på en tur med en ny makker og fornuftig coronaafstand.

Du kan også hente et kort, hvis du skal ud at gå med en, du kender godt, så I på den måde kan få en anderledes gåoplevelse sammen.

Hent en ”Snakken går”-pose med et samtalekort med spørgsmål, anbefalinger og en lille overraskelse på biblioteket mandag, onsdag og fredag kl. 15-17 i Hammel, Hadsten og Hinnerup, onsdag og fredag kl. 15-17 i Ulstrup.

Du kan også selv hente og printe samtalekort her: