Julelys

Sløjfen fylder 20 år!

24.11.21
I år er det 20 år siden at daværende H.K.H. Prinsesse Alexandra bandt sløjfen op og indviede fremtidens forsamlingshus. Det fejrer Hadsten Kulturhus Sløjfen med en lang række arrangementer over 20 dage.

Festen skydes i gang d. 24. november, hvor Modelbane Europa stiller Vinterbanen op på Hadsten Bibliotek – i år i en særlig jubilæumsversion. Fra samme dag kan I gå på jagt efter de tyve kartotekskort, biblioteksnissen har gemt i bøger på biblioteket. Finder du et kort, kvitterer vi med en præmie. På Sløjfens Facebook inviteres I til en tur ned ad mindernes allé, når vi hver dag viser højdepunkter fra husets første tyve år.

Kreative lørdage og jubilæumsudstilling

Der er god grund til at besøge biblioteket om lørdagene i jubilæumsperioden: her vil der nemlig være gratis kreative aktiviteter for børn og foredrag og quiz for de voksne. Lørdag d. 4. december er der endvidere fernisering på jubilæumsudstillingen. Denne består af værker af lokale kunstnere, der har udstillet i huset de sidste 20 år.

Musik, banko og lucia

Der er selvfølgelig også musik på programmet. Lørdag d. 27. november er der jubilæumsfrokost-jazz med Creole Catz, søndag d. 5. december er der julekoncert med Favorittes og torsdag d. 9. december spiller Nicklas Sahl for en udsolgt Lilleåsal. På programmet er også pop-up koncerter, banko og lucia-optog.

Jubilæumsreception

Festlighederne kulminerer søndag d. 12. december kl. 14-16 med en jubilæumsreception, hvor alle er velkomne. Sløjfen byder på jubilæumskage, kaffe og underholdning ved en række lokale aktører. 

Man kan læse mere og købe billet til de enkelte arrangementer på www.hadstenkulturhus.dk.