Foto af reserverede bøger

Reserver bøger, aflever materialer eller bestil en læsepose - OBS: begrænset åbningstid

20.03.21
Du kan hente reserverede bøger, aflevere materialer eller hente din bestilte læsepose med blandet læsestof i vores begrænsede åbningstid. Medbring sundhedskort, reservationsnumre og pose/taske, når du henter. Bibliotekerne genåbner d. 21. april - mere information følger.

Sådan foregår det, når du reserverer

Når reservationer er klar til afhentning, modtager du en mail eller SMS med reservationsnumre, som du plejer. Du kan derefter hente dine bøger i den begrænsede åbningstid. Afleveringsfrister er fortsat ophævede i nedlukningsperioden, og der tilskrives ikke gebyrer, men vi opfordrer til at aflevere, når man kan, så andre kan få glæde af bogen.

Åbningstider

Hadsten, Hammel og Hinnerup Bibliotek har åbent for afhentning af reservationer og aflevering af materialer mandage, onsdage og fredage kl. 15-17. På Ulstrup Bibliotek er det onsdage og fredage kl. 15-17. 

Medbring sundhedskort, reservationsnumre og en pose/taske, så udlåner vi materialerne til dig, når du møder op.

Husk mundbind, afstand og afspritning. Vi overholder selvfølgelig alle restriktioner og beder dig om at hjælpe med til at gøre det trygt at komme på biblioteket.

Udløbne reserveringer

Vi sender også igen beskeder ud om slettede reserveringer og reserveringer, der snart udløber. Får du besked om at dine reserveringer snart udløber, kan du forlænge interesseperioden via din lånerstatus på favrskovbib.dk. Det er desværre ikke muligt via appen Biblioteket. Får du besked om at dine reserveringer er slettet,  kan du kontakte os pr. mail eller telefon – så reserverer vi titlerne til dig. Vi hjælper også gerne med at forlænge interesseperioden på reserveringer.

Bestil en læsepose

Du kan bestille en læsepose, hvor personalet blander en pose læsestof til dig ud fra dine ønsker.  Hvis du vil være sikker på bestemte titler, skal du reservere via hjemmesiden eller appen.

Læs mere om læseposer og send din bestilling via denne formular eller kontakt os.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille en læsepose?

Ring til os alle hverdage kl. 10-15 eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille en læsepose.

Kontaktoplysninger:
Hinnerup Bibliotek: hinnerupbibliotek@favrskov.dk - 8964 1455
Hadsten Bibliotek: hadstenbibliotek@favrskov.dk - 8964 1580
Hammel Bibliotek: hammelbibliotek@favrskov.dk - 8964 1514
Ulstrup Bibliotek: ulstrupbibliotek@favrskov.dk - 8964 1514

God læselyst!