Forsidefoto forår 2022

Nyt sæsonprogram

Hent programmet - spækket med kulturtilbud for store og små - på dit bibliotek eller online.

Glæd dig til et forår med litteratur, musik, teater og debat, når biblioteker og kulturhuse byder indenfor, så snart der igen åbnes op for kulturelle aktiviteter. 

Læs programmet i en digital version ved at klikke her.

I foråret er der som altid plads til både store navne og de nære arrangementer. Oplev koncerter med blandt andre Rasmus Lyberth, Kajsa Vala og Kristian Lilholt eller bliv klogere på verden omkring dig med foredrag fra Nicklas Brendborg, Søren Ulrik Thomsen og Holger K. Nielsen.

Nye og erfarne fans af håndarbejde kan glæde sig til en hel håndarbejdsfestival, hvor der bliver mulighed for at prøve kræfter med pileflet, broderi, strik og andre kreative sysler på både velkendt og ganske utraditionel vis.

Bibliotekerne sætter fokus på temaet tro i foråret med musik, debat og kunst, der belyser emnet i bred forstand. Oplev blandt andet samtaleaftener om pilgrimsfærdens essens og livet efter Gud, rumænsk-ortodoks påskefejring og nye, guidede ’Viden på vejen’-gåture med tro som omdrejningspunkt.

For børnene er der plads til både at lege og lære med ABC-værksted, Readathon, 10 timers læseudfordring, og bogbanko – foruden mærkelige dyr med Sebastian Klein, Tulle og Skralle-koncert, teaterforestillinger, troldeskattejagt og mere til.

Køb billet eller meld til under 'Arrangementer' allerede i dag.

Vi ses!