Illustration af mundbind

Nye Covid-19-retningslinjer på bibliotekerne

24.11.20
Der skal fortsat bruges mundbind på biblioteker og i kulturhuse, og forsamlingsforbuddet er forlænget indtil 13. december. Vi kan afholde de fleste arrangementer i den kommende tid.

De seneste tiltag mod Covid-19 betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du færdes på biblioteker og i kulturhuse. Du kan tage mundbind/visir af, når du sidder ned – fx i avislæsesalen og på studiepladserne. Krav om mundbind gælder foreløbigt indtil 2. januar.

Samtidig er forsamlingsforbuddet nedsat til 10 personer indtil 13. december. Arrangementer med flere personer er fortsat mulige, hvis man sidder på rækker med ansigterne vendt i samme retning. Derfor kan vi fortsat afholde de fleste af vores arrangementer i den kommende tid. Hold øje med hjemmesiden og appen Biblioteket, hvor vi opdaterer under det enkelte arrangement, hvis det må aflyses.

Lokalebooking

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder også i forhold til booking af lokaler. Man må maks. være 10 personer i et lokale, med mindre man sidder på rækker med ansigterne vendt samme vej. Her gælder de eksisterende restriktioner med en person pr. 2 m2 gulvareal. Læs mere vedr. det enkelte lokale og lokalebooking på hjemmesiden.

Læs mere om de gældende og nye retningslinjer hos Kulturministeriet.