Nye ansigter hos Favrskov Bibliotekerne

Af behr
11.01.19
Hadsten Bibliotek og Hinnerup Bibliotek har fået nye medarbejdere lige efter nytår. Velkommen til Mikael Gjelstrup og Benedikte Hørlyck.

Mikael Gjelstrup er ny bibliotekar hos Hadsten Bibliotek, hvor I vil møde ham i udlånet, og hvor han blandt andet skal arbejde med formidling af bibliotekernes digitale tjenester og hjemmeside. Mikael har tidligere arbejdet som bibliotekar på Randers og Ringsted Bibliotek og har også en uddannelse som klejnsmed bag sig. I sin fritid laver han musik og film, spiller i band og maler, tegner og fotograferer. Mikael er 55 år og bor sammen med sin familie i Dalstrup ved Grenå.

På Hinnerup Bibliotek er Benedikte Hørlyck ansat som formidler. Hun skal blandt andet arbejde med kommunikation og markedsføring, og I møder hende også i udlånet. Benedikte er cand.mag. i litteraturhistorie og har tidligere arbejdet som formidler hos Viborg Bibliotekerne, som netmediekonsulent hos eReolen og Aarhus Kommunes Biblioteker og som kommunikationsmedarbejder hos FOF. Fritiden bruger hun sammen med familien og på at læse, høre podcasts og kigge efter genbrugsfund. Benedikte er 36 år og bor sammen med sin familie i Hjortshøj.

Materialer