Læs og lyt til gode børnebøger hjemmefra

16.03.20
Her er inspiration til gode lydbøger og e-bøger for børn og unge som kan læses på eReolen og eReolen GO!

Når man ikke kan komme i børnehave og i skole og afsted til alle de ting man plejer, og heller ikke kan komme på biblioteket og låne bøger, så kan tiden derhjemme måske godt blive lang.

Her er inspiration til hvordan man alligevel godt kan få fat i gode bøger til hyggelæsningen derhjemme. 

Læs på eReolen og eReolen GO! 

Bor du i Favrskov Kommune kan du låne fem e-bøger og fem lydbøger om måneden på eReolen og eReolen GO!

Skulle I bruge hele kvoten, så husk at der også er en masse af de Blå titler, som er bøger der ikke tæller med i kvoten. Find de blå titler på eReolen GO!

Bøger for hele familien

På eReolen kan man finde gode bøger til børn og unge til at lytte til eller læse sammen på en skærm.  Under fanerne E-bøger og Lydbøger, findes menuen "Børn og unge" og herfra kan man let klikke sig videre til eventyr, højtlæsning, gys, humor og meget mere til forskellige aldersgrupper. 

For de store som læser selv og selv finder bøgerne

Store børn og unge der læser selv kan med fordel bruge ereolenGo! Med app'en kan store børn og unge let browse sig frem og vælge mellem en masse e-bøger og lydbøger inden for forskellige genrer som gys, humor, fantasy mv. 

På listen herunder anbefaler vi et udvalg af rigtig gode e-bøger og lydbøger. Her er både helt nye og kendte klassikere til de mindste, de største og dem midt i mellem. 

Her finder du eReolen

Her finder du eReolen GO!

God fornøjelse!  

Af: Pernille Hartfelt, København Biblioteker

Materialer