Kom med i online læsegrupper

06.10.22
Har du længe tænkt over, at du gerne vil dele dine læseoplevelser med andre? Men også, at der ikke er andre, der læser det samme som dig? Så er muligheden der nu!

De danske biblioteker er nemlig gået sammen om at skabe online læsefællesskaber, der ikke afgøres af hvor du bor.

Så hvis du interesserer dig for fugle, er vild med graphic novels, vil dykke ned i Nobelpris-vindende noveller, læse engelsk litteratur med fokus på forbrydelser og samfundets reaktion, eller undersøge LGBTQ+ i litteraturens verden, så har du nu muligheden for det hjemme fra sofaen.

Dygtige læsekredsformidlere fra biblioteker i Brøndby, Vejle, Ishøj, Odense og Randers er værter for de digitale læsefællesskaber og sørger for de digitale rammer og den gode samtale.

Vil du være med?

Er din interesse vakt, så tøv ikke med at tilmelde dig én eller flere af de digitale læsefællesskaber. Tilmelding sker til læsekredsens vært, hvis mailadresse, du finder i beskrivelsen af hvert fællesskab. Har du spørgsmål inden eller efter du har tilmeldt dig, er du også altid velkommen til at skrive.

Møderne i læsefællesskabet sker via Microsoft Teams.

Bøger eller noveller er dit lokale bibliotek selvfølgelig behjælpelig med at udlåne. Engelsk litteratur lånes digitalt via eReolen.

Vi ses online!

Klik her for at se arrangementerne.