Julegave fra bibliotekerne

29.11.18
I hele december giver vi alle lånere i kommunen ubegrænset adgang til lyd- og eBøger på eReolen. Download eReolen via Google Play eller AppStore. Glædelig Jul!

På www.eReolen.dk kan du normalt låne 5 ebøger og 5 lydbøger om måneden plus Ekstra Lån mærket med blå. Lånetiden er 30 dage, og bøgerne skal ikke afleveres igen - efter en måned holder de bare op med at virke så der er ingen risiko for gebyrer! Du kan ikke altid få adgang til alle titler med det samme, men så kan du reservere som ved en trykt bog.

BEMÆRK: Du har kun adgang til dine lånte og herunder dowloadede titler, når du er logget ind i app'en. Du skal være på internettet for at logge ind i app'en. Så snart du er logget ind, behøver du ikke længere internetadgang, for at tilgå dine lån. Nogle titler skal reserveres, før de kan lånes. De titler, der kræver reservering, er markeret med orange i søgeresultaterne, mens titler, der er ledige til udlån, markeres med grønt.

HUSK DE BLÅ! På eReolen er der året rundt ubegrænset lån på udvalgte titler, uden at de tæller med i din normale lånekvote. De hedder Ekstra lån og kendes på den blå markering i øverste højre hjørne. Du kan derfor låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote.

For at få adgang til eReolen.dk skal du være oprettet som låner hos Favrskov Bibliotekerne og være bosiddende i Favrskov Kommune. Du logger ind med dit cpr- eller lånernummer og din firecifrede pinkode.

Materialer