Hør podcast mens du går hjemme

29.03.20
Hvis du går hjemme, og mangler nogle gode input, så prøv at lytte til eReolens podcast. Du kan lytte til alle mulige spændende ting, mens du går og laver andre ting i huset. Og der er også tilbud til dig, der gerne vil meditere lidt over tilværelsen. Vi har fundet nogle gode forslag frem.

På stribe: Din seriemorder podcast
Værterne Christoffer Greenfort og Andreas Illum tager os med ned i seriemorderens dystre univers. Det er gruopvækkende historier fra det virkelige liv, som får det til at risle ned ad rygraden. Hør for eksempel om Richard Ramirez ”The Night Stalker”, Gary Ridgway ”The Green River Killer” eller den nok mest kendte, Ted Bundy. Hvorfor gjorde disse seriemordere det de gjorde, og hvordan blev de fanget? Serien er meget spændende og med et strejf af humor.

Åsteder – Fortællinger fra Gudenåen
Følg Gudenåen og de spændende historier der er forbundet med den i denne podcast, som er lavet af otte østjyske museer. Vi bliver taget med fra åens udspring ved Tinnet Krat, op gennem Jylland, til åen løber ud i Randers Fjord. Der er fortællinger om moselig, jernalderfolk, middelaldermunke og nutidens kanosejlere. Så følg med i din lokalhistorie på en ny måde, med Gudenåen og den kilde til liv den har været og er.

LYT – En podcast om lyrik
I denne podcast kan du møde danske digtere som tager dig med i maskinrummet i deres lyrik. Du bliver inspireret til nye læseoplevelser med de inspirerende snakke, og du behøver ikke lytte til afsnittene i en bestemt rækkefølge.

Guidede meditationer og afspændinger
Har du brug for at koble af, og meditere for dig selv? Trine Holt Arnsberg hjælper dig med disse meditationer, til dig som har brug for et pusterum i denne usædvanlige tid.

Genåbnede kriminalsager
Frederik Strand, Ph.D, og leder af Politimuseet, tager fat på kendte danske mordsager, som blev genåbnet. Hør for eksempel om Connie-drabene i 1970’erne, en sag der vakte stor opsigt den gang, og som satte gang i en årelang efterforskning. Eller hør om den spektakulære historie om inkassatoren Johan Meyer, som blev fundet myrdet i 1861. Til dig som er vild med kriminalsager fra det virkelige liv.

Bag om København
Podcast-serien ’Bag om København’ tager dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, besøger gader og stræder, du kender. Steder, der gemmer på store og små historier, som på godt og ondt har sat sit præg på danmarkshistorien og dét København, vi kender i dag. Ofte tages der udgangspunkt i bagsiden af København, og du kan derfor høre om flere af de dystre og mørke fortællinger, der også har formet vores hovedstad.

Brainstorm
Hvordan kan vi træne vores hjerne til at overholde vores nytårsforsætter? Hvordan påvirkes den af alkohol og stoffer? Hvor i hjernen opstår forelskelse? Og hvorfor bliver hjernen brugt som skurkefigur i film? Det er bare nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret i Brainstorm. Her får du en masse nye vinkler på vores mærkelige og komplicerede hjerne, fortalt på en klar og tydelig måde, og med god humor.

Tags