Børnebiffen - nyt filmunivers for de 3-7-årige

Med dit bibliotekslogin har du adgang til det hele nye tilbud Børnebiffen.dk, som er skræddersyet til de 3-7-årige og deres forældre.

Børnebiffen.dk byder på et spændende filmunivers, hvor de yngste kan møde kendte og elskede karakterer som Cirkeline, Orla Frøsnapper, Lili, Vitello, Hunden Ib og mange flere.

Stort udvalg og let at bruge

På Børnebiffen.dk er der næsten 400 titler, og og der vil løbende blive tilføjet nye film. Ligesom på Filmstriben får du adgang med dit bibliotekslogin. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se.

Kom godt i gang: Børnebiffen.dk er udviklet til at kunne afspille film i en browser på de fleste computere, smartphones og tablets. Du skal være bosat i Favrskov Kommune for at bruge Børnebiffen hjemmefra.

Kvaliteten er i højsædet

Alle filmene er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien.

Indholdet er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum. Filmene kommer fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

God fornøjelse!