Blad for Blad

Blad for Blad – vær med i et fælles kunstværk

05.05.20
Lav et blad - eller flere - og vær med til at skabe et grønt kunstværk til biblioteker og kulturhuse i Favrskov. Deadline for indlevering af blade er den 1. juni.

De tre lokale billedkunstnere Line Frøslev, Jane Susanne Andersen og Maja Germundsson har sammen udviklet projektet på Favrskov Biblioteker & Kulturhuses initiativ. Vi inviterer dig og alle Favrskov-borgere til at være med i kunstværket ’Blad for Blad’, der tager form over de næste par uger.

Improvisér med grønne farver og vores bladskabelon – og alle typer grønt materiale fra gemmerne. Du kan bruge lette materialer, f.eks. pap, stof, filt m.v. Når værket er færdigt, bliver det udstillet i kulturhusenes vinduespartier som et symbol på den tid, hvor vi har været sammen hver for sig.

Alle – store som små – har mulighed for at være med, for det kræver ikke særlige kundskaber at producere blade. Du kan klippe, hækle, sy, vikle eller strikke – bare farven er grøn. Materialet skal helst være noget, du har derhjemme i gemmerne, og på den måde være grønt og bæredygtigt.

Skabelon, opskrifter og inspirationkatalog finder du her på siden. Vil du gerne have dokumenterne tilsendt på mail? Skriv til Marianne på mahv@favrskov.dk.

I facebookgruppen 'Blad for Blad' kan du finde inspiration og dele dine erfaringer, idéer og billeder fra processen.

Aflevér dine færdige blade senest mandag den 1. juni i bibliotekernes postkasser eller i en af disse butikker - hvor du også kan hente en flyer med skabelonen:

Hadsten: Hadsten Farvehandel, Nørregade 5
Hammel: Hammel Boghandel, Østergade 16
Hinnerup: Kon-Tur, Storegade 8, 8382 Hinnerup
Ulstrup: Blomstertorvet, Hovedgaden 17 A

God fornøjelse!