Foto: Franseska Mortensen: Boreas Korteater.
Foto: Franseska Mortensen: Boreas Korteater

Bibliotekernes efterårsprogram er klar!

23.08.21
Glæd dig til et brag af et efterårsprogram fyldt med kultur, viden og oplevelser for børn og voksne.

Læs efterårsprogrammet digitalt ved at klikke her og hent den trykte version på dit lokale bibliotek.

Køb dine billetter allerede i dag - under ' Arrangementer' i appen Biblioteket, på favrskovbib.dk eller på biblioteket.

Bibliotekerne udforsker temaet Norden i efterårets program. Oplev musik, fortællinger, kultur, smagsindtryk og natur fra vores naboer mod nord i en række arrangementer med blandt andre Boreas Korteater, Dreamers’ Circus og Anne Hjernøe.

Glæd dig til en ny række ’Viden på vejen’, hvor du kan blive klogere på landskabet omkring Lilleåen, Hadsten Midtbyplan og trækstien ved Ulstrup. Oplev også dokumentarfilmen ’Elena’s Inner Fire’ med introduktion fra instruktøren og mulighed for at hilse på den lokale hovedperson Elena Pateau fra Hadsten.

Efteråret byder på nogle af de store navne på den danske musik- og litteraturscene. Oplev koncerter med Anders Blichfeldt og Nikolaj Nørlund i september, og glæd dig til forfatterforedrag med bogaktuelle Katrine Marie Guldager, vinder af DR Romanprisen 2021 Anne Lise Marstrand-Jørgensen og forfatter og debattør Knud Romer, der tager et anderledes livtag med julen.

For børnene er der et væld af oplevelser i sigte med blandt andet Ole Lund Kirkegaards fantasifulde univers, Sebastian Klein og Anders Kofoed, børnekunstudstillinger, teater og selvfølgelig halloween og julerier, som det hører sig til.

Vi ses!