Biblioteker og kulturhuse er lukkede til og med 7. februar

14.01.21
Favrskov Biblioteker & Kulturhuse er lukkede til og med 7. februar 2021. Vi opdaterer løbende med nye informationer.

Vi må desværre forlænge nedlukningen af de fysiske biblioteker i Favrskov. 

Vi bestræber os på at svare på alle de spørgsmål, der opstår, og håber, at I vil være tålmodige med os. Vi opdaterer løbende.

Hvad med de bøger, der har afleveringsfrist, imens I har lukket?

Alle afleveringsfrister forlænges, indtil vi åbner igen, og du bliver ikke pålagt gebyr, selv om den oprindelige afleveringsdato overskrides - dette gælder også materialer fra biblioteker andre steder i landet. Vi opdaterer, når vi ved mere om, hvordan du kan aflevere materialer, når vi åbner igen.

Hvad med reservationer?

Det er ikke muligt at reservere materialer på hjemmesiden, via appen eller i bibliotek.dk. Reservationer, der allerede er klar til afhentning, bliver stående på hylden, indtil vi åbner igen.

Kan jeg aflevere bøger?

Vi kan desværre ikke tage imod bøger og andre materialer i perioden - der pålægges ikke gebyrer, selvom afleveringsfristen overskrides, imens bibliotekerne må holde lukket.

Hvor henter jeg batterier til høreapparater?

Batterier kan hentes på dit lokale apotek.

Kan jeg booke lokaler?

Alle lokalebookinger aflyses i perioden indtil 7. februar 2021. Du er velkommen til at forespørge på booking af lokaler efter d. 7. februar - med forbehold for at nedlukningen forlænges.

Hvad med arrangementer?

Nogle arrangementer er vi desværre nødt til at aflyse - andre forsøger vi at flytte til en anden dato. Hold øje med vores hjemmeside. I tilfælde af aflysning refunderes købte billetter - vi orienterer nærmere.

Hvordan finder jeg ud af, hvornår I åbner igen?

Vi informerer løbende på favrskovbib.dk, i appen Biblioteket og på vores facebookside Favrskov Bibliotekerne.

Hvad skal jeg gøre, når jeg løber tør for læsestof?

Husk, at du altid kan benytte det digitale bibliotek - bl.a. eReolen, RB Digital og Filmstriben, hvor du kan låne e-bøger, lydbøger, podcast, tidsskrifter og film hele døgnet. Vi har skruet op for kvoten på eReolen og Filmstriben, så der er 10 e-bøger, 10 lydbøger og 10 film pr. låner pr. måned, indtil bibliotekerne åbner igen.

Kan jeg kontakte mit bibliotek?

Ja, du er velkommen til at sende en mail eller ringe til dit bibliotek, vi er klar til at hjælpe. Bibliotekernes telefoner er åbne alle hverdage kl. 10-15.

Måske er du studerende, forsker eller underviser og har brug for vejledning eller bestilling af materialer? Eller har du brug for inspiration til læsning eller hjælp til digitale tjenester?  Vi svarer også gerne på praktiske spørgsmål vedrørende lån, aflevering og gebyrer.

Kontaktoplysninger:
Hinnerup Bibliotek: hinnerupbibliotek@favrskov.dk - 8964 1455
Hadsten Bibliotek: hadstenbibliotek@favrskov.dk - 8964 1580
Hammel Bibliotek: hammelbibliotek@favrskov.dk - 8964 1514
Ulstrup Bibliotek: ulstrupbibliotek@favrskov.dk - 8964 1514

 

Opdateres...