Litteratur

Christina Ramskov – en ordblind forfatter?

Christina Ramskov med sin bog Fønixens hjerte
Elsker du fantasy-genren og vil gerne høre mere om, hvordan man bygger en fantasy-verden op? Eller vil du gerne høre om det at være en ordblind forfatter?
Tid
19:15 - 20:30
Pris
Billet: 25 kr.
Bibliotek
Hammel Bibliotek
Adresse

Dalvej 1
8450 Hammel
Danmark

Christina Ramskov har skrevet serien: ”Fønixens Hjerte”, som vi også skal høre en lille oplæsning af og snakke om. Christina Ramskov er fantasyforfatter og kommer og fortæller om sine udfordringer og erfaringer som ordblind forfatter. 


Christina siger selv: "Livet kan være hårdt, og at være ordblind gør det ikke lettere, at være bagerens tykke datter og blive mobbet en del, gør det slet ikke bedre, og oven i det at være asperger, med paranoid skizofreni og angst, ville for mange nok gøre livet en umulig kamp."


Men Christina Ramskov kæmper den kamp. Hun viser at man sagtens kan kæmpe for sine drømme, også selvom man har udfordringer. Kom og hør hende fortælle om sine fantasy bøger, om livet som ordblind, om hvor man tit møder modgang og fordomme om hvad man kan, når man er ordblind. En rejse igennem flere uddannelser, rejse til andre lande, nederlag og opture, alt samme for at følge sine drømme