Foredrag og debat

Bente Klarlund: Gå - så går det nok

Bente Klarlund
Foredrag i samarbejde med Hjerteforeningen Favrskov og støttet af Elro Fonden
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Billet: 100 kr.
Bibliotek
Hadsten Bibliotek
Adresse

Evald Tangs Alle 45
8370 Hadsten
Danmark

Når du går, nedsætter du din risiko for 35 forskellige sygdomme herunder kræft, demens og hjertesygdom. Er du syg, kan du i nogle tilfælde gå dig rask. Gåture er også et middel i kampen mod depression, stress og angst. I snit kan en 30-årig kvinde, der ikke bevæger sig i det daglige, regne med at leve godt fire et halvt år længere, hvis hun begynder at gå 30 minutter hver dag. For en mand er gevinsten 3 år. Foredraget går på 3 ben – det fysiske, det mentale og det eksistentielle.

Bente Klarlund Pedersen er kendt som lægen, der ofte anvendes af medierne i spørgsmål, der handler om danskernes sundhed og helbred- hun har vundet adskillige priser for sin forskning inden for feltet. Bente Klarlund Pedersens foredrag er alle forskningsbaserede - de er fortalt levende, med humor og gode og tankevækkende eksempler.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen Favrskov og er en del af Elro Dage, støttet af Elro Fonden.

 

Det er muligt at spise med ved langbordet i Spisestuen kl. 17.30. Menu kan ses og billet købes her

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter.