RB Digital

Adgang
Med bibliotekslogin
Fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Vogue, Alt om haven, Antik & Auktion, IN, Vi Unge og mange flere - RB Digital giver dig adgang til mere end 300 danske og internationale magasiner.

På RB Digital kan du læse populære magasiner inden for en bred vifte af emner. Er du vild med mode, indretning, madlavning, sundhed og fitness, business eller gadgets?
Der vil med garanti også være noget for dig.

Magasinerne er klar til download, og du får adgang med dit bibliotekslogin. Du kan streame eller downloade lige så mange digitale magasiner, du vil - og de skal ikke afleveres igen.

Udvalget består både af populære bladre-magasiner og fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Science til National Geographic, Vogue, Cosmopolitan og Rolling Stone og danske IN, Vi Unge, Alt om haven, Antik & Auktion, Psykologi og Spis bedre. Bibliotekspakken består af ca. 340 af de mest populære magasiner. Nyeste udgave af et magasin udkommer på RB Digital samtidig med den trykte version.

FØRSTE GANGE DU ER PÅ RB DIGITAL
For at vælge magasinet og efterfølgende læse det på PC eller en mobil enhed, skal man oprette en profil. Profilen er en mailadresse og et password.

Du bliver derudover bedt om at vælge dit lokale bibliotek - du skal vælge Favrskov. Herefter kan du logge ind og magasinet kan læses direkte på skærmen. Det er det samme login der skal bruges, hvis man også vil læse eller downloade de valgte magasiner til en mobil enhed.

OBS: Du skal oprette dig som bruger via en computer eller via din webbrowser på tlf. eller tablet. 
Det virker ikke at oprette sig direkte i app.

 

SÅDAN GØR DU

  •     Log dig ind på bibliotekets hjemmeside
  •     Gå til RB Digital
  •     Create new account
  •     Find det magasin du gerne vil læse og gå til checkout.
  •     Klik på "start reading"

SÅDAN LÆSER DU DINE MAGASINER OFF-LINE

RB Digital fungerer på en lang række mobile enheder ved at downloade en gratis app, "RB Digital "

  •     Hent "RB Digital" i butikken, der hører til dit styresystem
  •     Vælg login
  •     Vælg land
  •     Tast den adgangskode du har valgt.
  •     Du kan nu se en oversigt over dine magasiner og er klar til at downloade dem

Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, men efterfølgende kan de læses offline.

Følgende kan bruges til RB Digital: PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Kindle Fire/Fire HD, Nook HD/HD+, Windows 8 og Blackberry Playbook.


Du kan i stedet benytte den kommercielle app, hvor du først skal oprette en brugerkonto på Rbdigital.com, som er identisk med din bibliotekskonto.