eReolen

Adgang
Med bibliotekslogin
Favrskov Bibliotekerne tilbyder adgang til eReolen.dk, der er fyldt med e-bøger og lydbøger lige til at downloade eller streame.

www.eReolen.dk kan du låne 5 ebøger og 5 lydbøger om måneden plus "Ekstra Lån" der er mærket med blå. Lånetiden er 30 dage, og bøgerne skal ikke afleveres igen - efter en måned holder de bare op med at virk,e så der er ingen risiko for gebyrer!
Du kan ikke altid få adgang til alle titler med det samme, men så kan du reservere som ved en trykt bog.

BEMÆRK: Du har kun adgang til dine lånte og herunder dowloadede titler, når du er logget ind i app'en. Du skal være på internettet for at logge ind i app'en. Så snart du er logget ind, behøver du ikke længere internetadgang, for at tilgå dine lån. Nogle titler skal reserveres, før de kan lånes. De titler, der kræver reservering, er markeret med orange i søgeresultaterne, mens titler, der er ledige til udlån, markeres med grønt.

HUSK DE BLÅ! På eReolen er det muligt at låne udvalgte titler, uden at de tæller med i din normale lånekvote. De hedder Ekstra lån og kendes på den blå markering i øverste højre hjørne. Du kan derfor låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote.

For at få adgang til eReolen.dk skal du være oprettet som låner hos Favrskov Bibliotekerne og være bosiddende i Favrskov Kommune. Du logger ind med dit cpr- eller lånernummer og din firecifrede pinkode.