Sådan fornyer du dine lån

Vejledning til at forny dine lån.
  1. Log in

2. Vælg Min konto i øverste højre hjørne

3. Klik på Lån, reserveringer og mellemværender i den lodrette menu ude til venstre

4. Sæt hak i den lille firkant til venstre ud for de lån, som du gerne vil (og kan) forny. Der vil være synlige firkanter ud for de lån, som du har mulighed for at forny. Kan du ikke forny dit lån, fordi materialet fx er reserveret til en anden låner, vil der ikke være en synlig firkant.

5. Klik på Forny valgte helt oppe i venstre øverste hjørne

De materialer, som du har fornyet, vil nu ligge i bunden af din oversigt over lån, da oversigten er sorteret efter afleveringsdato.
    Sådan fornyer du dine låne