Har du problemer med at logge på?

For at logge på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside skal du acceptere cookies. Læs mere om hvad cookies er, hvad vi bruger dem til og hvordan du aktiverer dem her.

Vi vil gerne tilbyde vores brugere en overskuelig og brugervenlig hjemmeside. For at sikre os, at indholdet på siden er relevant og til at finde rundt i, benytter vi os af cookies. Cookies giver os vigtige informationer om, hvordan vores side bliver brugt, hvilke sider, der bliver set mest, hvor længe vores brugere bliver på siderne, osv.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om f.eks. besøgstidspunkt, varighed, osv.

NB: Hvis du ikke vil tillade cookies fra Favrskovbib.dk kan du ikke logge ind for at se din lånerstatus, reservere mm.

PÅ FAVRSKOV.DK BRUGES COOKIES TIL FØLGENDE FORMÅL
Statistik: Vi bruger Google Analytics og Webtrends til at føre statistik over trafikken på siden, sådan at vi bedst muligt kan tilpasse den brugernes behov. Vi får blandt andet oplysninger om antal besøg, gennemsnitlig besøgsvarighed og færden rundt på siden.

Login: Når du logger ind for at se lånerstatus, reservere materialer, m.m., sættes en "sessions-cookie". Denne cookie forsvinder, når du lukker browseren.

NB: Dine personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart.