Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udendørs

Cykeldag for hele familien

16.06.18
Vi fejrer Kulturringen med en cykeldag for hele familien på og omkring Ernst B. Sunds Plads

På Ernst B. Sunds Plads kan man kl. 11 og kl. 12.30 se opvisning med ”All Access Freestyle BMX Team” ved Thomas ”Tarzan” Hansen.

Derudover er Ernst B. Sunds Plads dækket op til cykelsjov med bl.a. en cykelbane tegnet med kridt på fliserne og med en rigtig børnelyskurv og -trafikskilte. Medbring din egen scooter eller løbecykel. Fortrinsvis for børn i alderen 0-3 år.

”Den rullende hotter” sælger mad og drikke.

Prøv også vores skattejagt for børn på op til ca. 10 år. Skattejagten går fra Ernst B. Sunds Plads til Lilleåparken og er 1,5 km lang. Følg skattekortet, svar på spørgsmål undervejs og find skatten! Barne- og klapvogne og cykeltrailere er velkomne på skattejagten.

Det er også muligt at prøve kræfter med en 16 km lang rute ad Kulturringen. På cykelturen står Svejstrup Fiskepark og Retroworld klar med forfriskninger m.m. mellem kl. 10 og 13. Hvis du tager billeder undervejs og deler dem på Instagram med #kulturringenhadsten deltager du i konkurrencen om billetter til arrangementer i Sløjfen.

Skattekort og rutekort til den lange cykeltur kan hentes på alle biblioteker i Favrskov fra d. 11. juni.

I kan også hente et kort på Sunds Plads d. 16. juni, eller downloade det her: cykelskattejagt eller 16 km. rutekort

Det er muligt at læse mere om Kulturringen på Kulturringen.dk. Kulturringen er også både på facebook, Kulturringen - Culture By Bike og Instagram, @kulturringen.dk.