Foredrag: Gopler ældes baglæns
Foredrag: Gopler ældes baglæns

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

Gopler ældes baglæns – hvordan lever man længere?

03.10.22
Gopler med forhindringer! Vi er utrolig kede af det, men vi er desværre blevet nødsaget til at flytte foredraget ”Gopler ældes baglæns” med Nicklas Brendborg endnu engang. Ny dato bliver mandag den 3. oktober 2022 kl.19.00 Din billet gælder også til den nye dato. Er du forhindret i at deltage kan du selvfølgelig få dine penge tilbage, du skal blot kontakte os senest den 25. april.

Nicklas Brendborg er et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og vakte opsigt, da han i 2021 udgav sin bestsellerbog "Gopler ældes baglæns". I dette underholdende foredrag giver han os svaret på hvordan vi kan få et længere liv.

Videnskaben står på tærsklen til at knække aldringskoden og besvare det gamle spørgsmål: Hvordan får man et langt og sundt liv - og hvad man selv kan gøre for at leve længere. Hvad skal vi spise? Og hvordan skal vi leve? Og hvorfor klager du aldrig igen over at bruge tandtråd?

For at finde opskriften på et langt liv, tager Nicklas Brendborg os med på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs vil vi møde zombieceller, gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd- og kvinder.

Glæd jer til et inspirerende og lærerigt foredrag, som vil forbløffe jer og giver jer en masse stof til eftertanke som sætter gang i hjernen.

Dukker du op denne aften får du både en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring samt konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.

Arrangeret i samarbejde med LOF Midtjylland

 

 

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke.