Flemming Sanggaard
Flemming Sanggaard

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Alene i vildmarken - Flemming Sanggaard

03.09.19
Især alt det du ikke så på tv. Vinder af ” Alene i vildmarken” Falkemanden Flemming Sanggaard inviterer alle med på sit vilde eventyr: 60 dage Alene – på bryllupsrejse – i vildmarken.

Dette er den ærlige men samtidig meget spændende og underholdende historie om Falkemandens deltagelse i verdens enkleste konkurrence: Bliv længst og vind.
Sult, isolation, kulde og ekstremt vejr var Falkemandens ubarmhjertige modstandere. Kun via sin viljestyrke, sit humør og sine færdigheder, så stod Falkemanden – efter hele 60 dage – tilbage, som den danske deltager der har overlevet længst i vildmarken nogensinde.
Hvorfor tilmeldte Falkemanden sig overhovedet som deltager i et så voldsomt eksperiment? Og hvilken bagage i “livs-kufferten” muliggjorde Falkemandens sejr? Hvordan kan man kontrollere savnet til sin dejlige kone, sine børn og familien? Og hvor kom “Holger” pludselig fra? Boede Falkemanden i et simpelt mudret shelter eller havde han i virkeligheden bygget en vinkelvilla som i hele 8 tv-afsnit bare aldrig blev vist?
Få svar på disse, samt masser af andre spørgsmål.

I samarbejde med Ulstrup-Vester Velling Jagtforening

Forsalg/Entré: 100,-