Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
40 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Andet

AFLYST Tilfældigvis forbi

04.03.21
Randers Teater har valgt at aflyse forårets forsamlingshusturné

Den gamle gymnasieklasse er samlet for at holde 30-års jubilæum. Som forventet bliver festen temmelig våd, og da to af deltagerne, Stig og Jenny, vågner op ud på natten, er alle de andre taget med den sidste bus hjem. De ringer efter den lokale taxachauffør, men han har brækket benet, og afløseren møder først på arbejde kl. 9 næste morgen. De to, der vist havde noget kørende i 3.G, må nu få tiden til at gå på bedste vis, og det bliver en stærkt underholdende oplevelse, når den gamle mindebog bliver lukket op.

Årets vinterkabaret henter musikken fra Rugsted & Kreutzfeldts imponerende bagkatalog, og der er lagt op til en både morsom, musikalsk, kærlig og til tider overraskende tur ned ad mindernes allé, til lyden af store numre som ”Sad i parken”, ”Går gennem tiden” og ”Jeg ved det godt”.

Medvirkende: Lone Rødbroe, Tom Jensen
Musikere: Thomas Pakula, Jacob Venndt

Forestillingen er støttet af Elro Fonden

Det er i år ikke muligt at spise i Lilleåsalen inden forestillingen.  Vi tager selvfølgelig alle nødvendige forholdsregler i forhold til Corona. Bl.a. er der et begrænset antal billetter til forestillingen, og billetkøbere bliver bedt om at købe billetter til dem, de kan sidde sammen med, max. fire pr. køb.

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke.