Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Andet

30-års jubilæum for Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

15.05.23
Mandag d. 15. maj kan Hinnerup Bibliotek & Kulturhus fejre, at det har 30 år på bagen. Det bliver fejret i løbet af dagen med kaffebord og musik og alle er velkomne.

Mandag d. 15. maj fra kl. 10-18 inviterer Hinnerup Bibliotek & Kulturhus alle til en hyggelig dag med kaffe og kage og musikalsk underholdning for store og små. I løbet af dagen underholder sanger, musiker og performer Mariann Mikkelsen med harpespil og sang. Mariann er uddannet klassisk sopran med et alsidigt repertoire – lige fra opera og musical til folkemusik og danske viser.

Program:

Kl. 10: Morgenkaffe, velkomst og musikalsk indslag v. Mariann Mikkelsen.

Kl. 14: Eftermiddagskaffe, velkomst og musikalsk indslag v. Mariann Mikkelsen.

Kl. 17: Fællessang v. Mariann Mikkelsen og bobler i Uhresalen omgivet af PRIMUS-udstillingen ”Sig det med blomster”.

En fejring af fællesskab

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus har med sit karakteristiske tårn, stået med skoven i ryggen som et af byens vartegn i nu 30 år. Alle år har huset været et sted for fællesskaber og nye møder, både møder med ny viden, mennesker og inspiration. Det er heldigvis fortsat tilfældet og biblioteket og kulturhuset oplever stor tilslutning til både kulturarrangementer, udlån af bøger, lån af lokaler og brug af biblioteksrummet og studiepladser. For at fejre huset som uforpligtende mødested og fællesskabsdannende kulturinstitution markeres jubilæet som en festlig og uhøjtidelig dag, hvor huset inviterer alle til at komme forbi.

- Vi synes fortsat huset med dets arkitektur står skarpt og har svært ved at forstå, det er 30 år gammelt. Vi har valgt at markere 30-års jubilæet den 15. maj ved at invitere alle ind til fælles fejring af deres hus. Præcis som huset til daglig fungerer som uforpligtende mødested inviteres alle til formiddagskaffe- og eftermiddagskaffebord i biblioteksrummet. Markeringen af dagen afsluttes i Uhresalen kl. 17, hvor vi omkranset af PRIMUS-udstillingen skal nyde et glas bobler og en fællessang. Alle er meget velkomne, og det kræver ingen tilmelding fortæller afdelingsleder for Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Ulla Knudgaard Fisker.

På dagen vil man også kunne se en fotoudstilling samlet af Egnsarkivet med billeder fra husets tilblivelse og branden i 2002 samt en bogudstilling med bøger fra de sidste 30 år lavet af Ingrid Degn.